Wakeboarding in življenje

Pogovor o moji profesionalni wakeboard karieri, poškodbah in celjenju, športih prostega sloga in načinom življenja, ki spada zraven.

Voditelja Vid Barić in Nikolina Mišeta sta nedavno ustvarila pogovorno oddajo, kjer gostita najbolj zanimive športnike prostega sloga iz balkanske regije. Za ostale zgodbe gostov iz naše freestyle scene si oglejte youtube kanal Podcast Rampa.

Podcasti so vedno bolj popularen vir informacij, idej in inspiracije v današnjem svetu. V kratkem času je možno pridobiti izredno veliko količino informacij na željeno temo. Jaz najbolj uživam v poslušanju informativnih podcastov na temo rasti in izboljšanja življenja kot so: Andrew Huberman, Flow research collective, Joe Rogan in občasno Aidea Podcast.

Podcast Rampa – Poki

V tokratni izvedbi Podcast -a Rampa, smo se pogovarjali o moji vlogi profesionalnega wakeboarderja, prestopu v “resnični svet” po karieri in vseh možnih preprekah v tem postopku. Moja tranzicija je trajala kar dolgo, vendar bi rad izpostavil, da je na tej poti najbolj pomembno ohranjati svojo strast. Postopoma negovati izven normalnega nine to five življenja, dokler nismo pripravljeni. V času skoraj obsesivnega iskanja rešitev za celjenje in priprave svojega telesa sem našel najboljši način priprave v obliki treninga. Trenutno delujem kot osebni trener, lansko poletno sezono pa sem se po nekaj sezonah ponovno lotil organizacije wakeboard tečajev. Začel sem z začetniškimi, za letošnje poletje #24 pa imam v planu predvsem nadaljevalne. Lansko sezono sem zaključil v septembru, z organizacijo prvega team buildinga za podjetje CVZ zavarovalno zastopanje.